Bestuurslid LeesLokaal gezocht

Hou je van boeken en vind je het belangrijk dat alle Uitgeesters in hun eigen dorp vrijwel gratis goede boeken kunnen lezen? Stichting LeesLokaal Uitgeest is op zoek naar een nieuw bestuurslid.

 LeesLokaal is een plek waar iedereen een boek kan komen ruilen. Maar ook een plek waar nieuwkomers in Nederland worden geholpen om hun Nederlands te verbeteren en waar de basisscholen worden ondersteund bij het leesonderwijs. 

Elke eerste zaterdag van de maand is er voorlees theater in de hal van het gemeentehuis, altijd weer een volle bak enthousiaste kinderen! Als bestuurslid denk en beslis je mee over nieuwe ideeën, bewaak je de financiën en draag je bij aan het in stand houden van deze onmisbare voorziening. Het bestuur vergadert een keer in de maand. Binnen het bestuur is een taakverdeling, we gaan graag met je in gesprek over welke taak jou het beste past!

gezemelijk