Een vliegende start van het Voorleestheater bij LeesLokaal

Poppekus bij LeesLokaal_zaterdag 7 oktober 2023 copy

Het eerste Voorleestheater van Theater Poppekus bij LeesLokaal na de zomerperiode was enorm goed bezocht.

De hal van het gemeentehuis aan de Middelweg zat bommetje vol! Er waren een paar nieuwe mensen, maar de meeste waren trouwe fans.

Het verhaal ging deze keer over Koen, die graag een wolk in zijn kamer wilde om mee te spelen. Hij was een beetje uitgekeken op zijn speelgoed en verveelde zich. Hij riep een wolk binnen met zijn
“wolkie tolkie” en kreeg vervolgens een plens- en sneeuwbui in zijn kamer, ging samen met de kinderen zwemmen en watertrappelen, een haai wegjagen, een sneeuwpop maken, sleeën…… wat een avonturen!

Je kamer onder water is best heftig…… en een pak sneeuw is best k k k koud………. En zijn knuffelbeer vond het allemaal maar niets, want waarom kon Koen niet gewoon met hém spelen?

Koen was al snel klaar met de wolk. Samen met de kinderen zwaaiden ze hem uit en Beer zag dat het zonnetje buiten was gaan schijnen! Koen pakte Beer en zijn (toch wel héél erg leuke) speelgoed op om lekker naar buiten te gaan. 

Uiteraard kwam de grote olifant daarna weer tevoorschijn om het verhaaltje uit te blazen, waarna de kinderen weer met de poppen op de foto konden. 

En daarna… snel naar LeesLokaal voor een nieuw verhaal!!!

Zaterdag 4 november is er weer een nieuwe voorstelling, dus zet alvast maar een grote cirkel om deze datum in de agenda!